Monitor Video Wall Vestel VW Series VW55X703

Mai multe vizualizări

Monitor Video Wall Vestel VW Series VW55X703

Monitor profesional Vestel VW Series VW55X703


• 55" Video Wall Display
• Iluminare de fundal cu IPS Direct LED
• Full HD cu margini foarte mici de 1.8 mm


Detalii

Managementul conținutului SoC

Software-ul nostru SoC are o protecție pentru scenariul "fără semnal". Dacă USB-ul este deconectat după ce conținutul dvs. este setat să fie afișat cu ajutorul USB-ului, afișajul va afișa banner personalizat sau va căuta orice alt semnal din alte surse (HDMI, Display Port etc.). Această protecție la defectare este construită pentru o experiență mai mare a utilizatorului.

Daisy Chain

Afișajul poate să reflecte conținutul (pe alt ecran) în portul de afișare care iese din portul de afișare. Această configurație creează o structură de tip daisy ca structura, permițând monitoarele să fie configurate ca modul Video Wall.

Open Platform Support

Sistemul SoC sprijină API (Application Programming Interface) pentru furnizorii / integratorii de soluții pentru a dezvolta și integra orice bază HTML5 care urmează să fie instalată și utilizată pe ecranele noastre.

Controlul afișajului

Display-ul Digital Signage SoC permite utilizatorilor să controleze afișajele noastre folosind comenzile RS232 într-o rețea locală. Împreună cu lista completă a comenzilor RS232 puteți schimba / seta volumul, activa / dezactiva monitorul, seta o oră pentru afișarea conținutului, seta o legătură de pagină web care să fie afișată și oferă o gamă largă de comenzi în timp real.

Suportul OPS

Panourile profesionale utilizate cu această serie sunt confirmate de calitate pentru a funcționa 24 de ore pe zi fără probleme. Clienții noștri vor experimenta cea mai înaltă calitate a ecranelor noastre nelimitate la orice operațiune. În acest sens, seria vine cu nivele de luminozitate de 500-700 Nits potrivite pentru mediul interior interior.

Failover de semnal

Software-ul Vestel SoC are o protecție pentru scenariul "fără semnal". Dacă USB-ul este deconectat după ce conținutul dvs. este setat să fie afișat cu ajutorul USB-ului, afișajul va afișa banner personalizat sau va căuta orice alt semnal din alte surse (HDMI, Display Port etc.). Această protecție la defectare este construită pentru o experiență mai mare a utilizatorului.

Orientarea Imaginii

SoC Software vă permite să alegeți cu ușurință orientarea meniului de afișare. Această caracteristică este importantă pentru utilizarea în portret a monitoarelor profesionale de panou.

Schimbarea pixelilor

Pixel Shifting este proiectat pentru a fi activat în interiorul SoC pentru a preveni riscul potențial de lipire a imaginii cauzate de conținutul constant. Cu această caracteristică activată, pixelii de pe ecran se vor mișca într-un interval în timp ce nu provoacă interferențe ale experienței vizuale.

Securitate USB

Această serie permite ca USB și conținutul dvs. să fie protejate în interiorul capacului din spate al afișajului. Capacul este protejat cu un șurub care nu permite intervenția din exterior.

Usb Auto-Play

Veți putea afișa în mod automat conținutul foto și video cu funcția de redare automată USB. Software-ul SoC vă oferă posibilitatea de a activa funcția USB auto-play, facilitând utilizatorilor finali să afișeze pe ecran orice suport media și nu vă îngrijorați de nimic altceva.

Comutarea surselor

Este disponibil pentru a seta orice sursă la pornirea afișajului. De asemenea, poate fi activată orice altă sursă de semnal folosind scenarii de programare și failover. Acest lucru permite utilizatorilor să controleze în mod liber procesul de cerințele lor, permițând cea mai bună experiență a utilizatorilor.

 

Lansarea automată

Am făcut ușor trimiterea oricărei aplicații bazate pe HTML5 catre monitor din software-ul SoC. În acest caz, monitorul va porni direct cu link-ul dvs. Aplicația poate fi offline sau o aplicație online, permițând clienților să execute propria aplicație.

 

Informaţii adiţionale

Nume: Monitor Video Wall Vestel VW Series VW55X703
COD VW55X703
Gama monitor: Seria VW
Mod functionare 24/7 - 24 ore/zi 7 zile din 7
Diagonala: 55 inch - 140 cm
Panel: IPS Direct LED
D-Image - medii clinice pentru DICOM Nu
Sistem de operare SOC
3D: Nu
Pozitionare: Landscape / Portrait
Rezoluție: Full HD - 1920x1080p
Timp răspuns panel (ms): 8
Luminozitate (cd/mp): 700
Raport contrast tipic: 1400:1
Ambilight Nu
Margini (mm) 1.8 mm
USB: Da
Memorie interna -
Slot PC -
Porturi suplimentare -
Soft Control Vestel Digital Signage Monitor
Suport nativ VideoWall: Nu
Funcții pixelshifting: Da
Control rețea: RS232
Difuzoare interne: Nu
Conector difuzoare externe: Da
Funcție touchscreen: Nu
Stand (picior) inclus: Nu
Suport perete inclus: Nu
Telecomandă inclusă: Da
Open Frame: Nu
Standard suport perete: VESA 400x600
Consum W/h: 195
Garanție: 2 ani

Monitor Video Wall Vestel VW Series VW55X703

EUR

0,00 €

0