Monitor Profesional Vestel ST Series ST43U01

Mai multe vizualizări

Monitor Profesional Vestel ST Series ST43U01

Monitor profesional Vestel ST Series ST43U01


• 43" Smart Display
• Iluminare de fundal cu IPS EDGE TYPE LED
• Full HD


Detalii

Managementul conținutului SoC

Software-ul nostru SoC are o protecție pentru scenariul "fără semnal". Dacă USB-ul este deconectat după ce conținutul dvs. este setat să fie afișat cu ajutorul USB-ului, afișajul va afișa banner personalizat sau va căuta orice alt semnal din alte surse (HDMI, Display Port etc.). Această protecție la defectare este construită pentru o experiență mai mare a utilizatorului.

Design subtil

Această serie "afișează un design extrem de îngust, care elimină suprafețele vizuale, direcționând atenția publicului asupra conținutului dvs. publicitar. Această serie este de dorit pentru cea mai subțire adâncime dintre afișajele noastre digitale de semnalizare.

Conectivitate încorporată

Această serie include conectivitate prin cablu și fără fir, cum ar fi WiFi integrat și Bluetooth. Datorită capabilităților wireless, afișajele își pot aduna cu ușurință conținutul fără nici un dispozitiv extern. În plus, WiFi-ul permite partajarea de ecran pentru a fi savurat cu Miracast.

Daisy Chain

Afișajul poate să reflecte conținutul (pe alt ecran) în portul de afișare care iese din portul de afișare. Această configurație creează o structură de tip daisy ca structura, permițând monitoarele să fie configurate ca modul Video Wall.

Open Platform Support

Sistemul SoC sprijină API (Application Programming Interface) pentru furnizorii / integratorii de soluții pentru a dezvolta și integra orice bază HTML5 care urmează să fie instalată și utilizată pe ecranele noastre.

Controlul afișajului

Display-ul Digital Signage SoC permite utilizatorilor să controleze afișajele noastre folosind comenzile RS232 într-o rețea locală. Împreună cu lista completă a comenzilor RS232 puteți schimba / seta volumul, activa / dezactiva monitorul, seta o oră pentru afișarea conținutului, seta o legătură de pagină web care să fie afișată și oferă o gamă largă de comenzi în timp real.

Conexiuni cu dispozitive externe

Poate doriți să conectați sistemul de teleconferință, sistemul de partajare a ecranului, set-top box-ul sau PC-urile externe prin portul HDMI. În acest scop, monitoarele noastre vă ajută să maximizați experiența utilizatorului cu ajutorul funcțiilor HDMI CEC (Controlul consumatorului electronic) și HDMI Hotplug.

Scheduler

Software-ul Digital Signage Monitor permite multe funcții importante, cum ar fi Scheduler. Schedulerul stabilește cu ușurință timpul de pornire / oprire a afișajului și vă permite să nu vă faceți griji cu privire la starea ecranelor în orice moment.

Failover de semnal

Software-ul nostru SoC are o protecție pentru scenariul "fără semnal". Dacă USB-ul este deconectat după ce conținutul dvs. este setat să fie afișat cu ajutorul USB-ului, afișajul va afișa banner personalizat sau va căuta orice alt semnal din alte surse (HDMI, Display Port etc.). Această protecție la defectare este construită pentru o experiență mai mare a utilizatorului.

Schimbarea pixelilor

Pixel Shifting este proiectat pentru a fi activat în interiorul SoC pentru a preveni riscul potențial de lipire a imaginii cauzate de conținutul constant. Cu această caracteristică activată, pixelii de pe ecran se vor mișca într-un interval în timp ce nu provoacă interferențe ale experienței vizuale.

 

Usb Auto-Play

Veți putea afișa în mod automat conținutul foto și video cu funcția de redare automată USB. Software-ul SoC vă oferă posibilitatea de a activa funcția USB auto-play, facilitând utilizatorilor finali să afișeze pe ecran orice suport media și nu vă îngrijorați de nimic altceva.

Comutarea surselor

Este disponibil pentru a seta orice sursă la pornirea afișajului. De asemenea, poate fi activată orice altă sursă de semnal folosind scenarii de programare și failover. Acest lucru permite utilizatorilor să controleze în mod liber procesul de cerințele lor, permițând cea mai bună experiență a utilizatorilor.

 

Lansarea automată

Am făcut ușor trimiterea oricărei aplicații bazate pe HTML5 catre monitor din software-ul SoC. În acest caz, monitorul va porni direct cu link-ul dvs. Aplicația poate fi offline sau o aplicație online, permițând clienților să execute propria aplicație.

 

Informaţii adiţionale

Nume: Monitor Profesional Vestel ST Series ST43U01
COD ST43U01
Gama monitor: Seria ST
Mod functionare 16/7 - 16 ore/zi 7 zile din 7
Diagonala: 43 inch - 109 cm
Panel: IPS Edge LED
D-Image - medii clinice pentru DICOM Nu
Sistem de operare SOC
3D: Nu
Pozitionare: Landscape
Rezoluție: Full HD - 1920x1080p
Timp răspuns panel (ms): 6
Luminozitate (cd/mp): 400
Raport contrast tipic: 1200:1
Ambilight Nu
Margini (mm) 17/10/10 mm
USB: Da
Memorie interna 4 GB
Slot PC -
Porturi suplimentare WiFi
Soft Control Vestel Digital Signage Monitor
Suport nativ VideoWall: Nu
Funcții pixelshifting: Da
Control rețea: RS232
Difuzoare interne: Da
Conector difuzoare externe: Da
Funcție touchscreen: Nu
Stand (picior) inclus: Nu
Suport perete inclus: Nu
Telecomandă inclusă: Da
Open Frame: Nu
Standard suport perete: VESA 200x200
Consum W/h: 88
Garanție: 2 ani

Monitor Profesional Vestel ST Series ST43U01

EUR

0,00 €

0