Monitoare profesionale

Monitoare profesionale

Monitoare profesionale pentru Digital signage

Monitoarele profesionale de la LG, sunt primul plan al solutiilor de digital signage pentru afacerea dumneavoastra. Denumite si monitoare publicitare, monitoare infomative sau monitoare pentru afisare digitala sunt produse profesionale destinate afisarii infomatiilor de interes general precum: informatii publicitare, informatii directionale sau orice alt gen de informatii de interes public. Acestea se amplaseaza in general in interior in zone de maxima vizibilitate, fiind una dintre cele mai atractive forme de atragere a atentiei publicului tinta.
Prin folosirea panelurilor de tip iPs, imaginea este luminoasa si clara din orice pozitie (avand unghiuri de vizualizare de 178°/178°), indiferent de orientarea monitorului in portrait sau landscape. Monitoarele profesionale de la LG sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, fiind proiectate pentru utilizare continua 24/7.
indiferent daca veti instala monitoare cu touchscreen, info chiosc-uri sau monitoare cu instructiuni de orientare, performanta este completata de un design simplu si atractiv. 

Oferiti clientilor dumneavoastra experienta vizuala care va imbunatati imaginea afacerii dumneavoastra!

Matrice  Listă 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3