Video Wall

Monitoare profesionale pentru Digital Signage LG Electronics - Gama VideoWall

Monitoare profesionale pentru aplicatii de tip VideoWall.
Gama VideoWall de monitoare profesionale, sunt caracterizate prin marginile foarte inguste, care permit aplicatiilor de tip VideoWall, sa aiba cea mai mica distanta de la un panel la altul, facand trecerea de la un ecran la altul aproape invizibila.

aceasta gama de monitoare, destinate aplicatiilov VideoWall au functii de auto calibrare a imaginii, facand in acest sens ca trecerea de la un ecran la altul sa fie imperceptibila din punct de vedere al setarilor de imagine (luminozitate, contrast, etc.).
Prin folosirea panelurilor DirectLED, fara mercur, aceste monitoare sunt mai prietenoase cu mediul si in acelasi timp ofera un consum de energie semnificativ redus fata de produsele similare ale altor producatori.
Prin aplicarea stratului shineOut pe panelurile folosite pentru aceasta gama, monitoarele reflecta o mare parte a luminii exterioare, avand o imagine mai clara si mai luminoasa in situatia in care lumina solara cade direct pe ecran, aceasta particularitate, permitand inclusiv instalarea solutiilor VideoWall direct in lumina solara, in vitrine sau zone larg deschise de interior.